Hvad siger chefen?

K

lik igennem nedenstående udtalelser for at se, hvad tidligere chefer har sagt om mig – eller klik her for at gå tilbage til mit CV.

Danish Institute for Study Abroad (okt. 2013 – marts 2015)

"Working as a Social & Residential Advisor requires a lot of independency and responsibility, which Emilie has shown in all situations. Emilie is mature and enormously hard-working with a positive and considerate attitude. Emilie is a genuinely warm and friendly individual and importantly for us, someone we trust and rely on.

It is therefore with nothing but good hopes for the future; I will highly recommend Emilie Rye Jørgensen for any job or internship she might wish for."

Former Housing & Student Affairs Coordinator,
Danish Institute for Study Abroad (DIS)

Emilie Rye
2018-06-22T15:40:52+02:00

Former Housing & Student Affairs Coordinator,
Danish Institute for Study Abroad (DIS)

"Working as a Social & Residential Advisor requires a lot of independency and responsibility, which Emilie has shown in all situations. Emilie is mature and enormously hard-working with a positive and considerate attitude. Emilie is a genuinely warm and friendly individual and importantly for us, someone we trust and rely on. It is therefore with nothing but good hopes for the future; I will highly recommend Emilie Rye Jørgensen for any job or internship she might wish for."

Café Georg (maj 2011 – marts 2017)

"I sin tid hos Café Georg har Emilie været ansat som cafémedhjælper og har ligeledes udviklet sig til at kunne fungere som personaleleder og kasseansvarlig.

Emilie er meget dygtig og har altid optrådt fornuftigt over for de opgaver, hun er blevet stillet, samt har arbejdet flittigt og omhyggeligt med tingene. Hun har et godt overblik over arbejdssituationen. Emilie er meget glad og udadvendt og er altid klar til at give en hjælpende hånd i travle perioder. Hun har ligeledes været meget vellidt af kollegaer og gæster, og har forstået at fungere i en virksomhed, hvor service er nøgleordet. Emilie møder altid til tiden, kan godt beskæftige sig selv og er aldrig syg.

Jeg kan kun give Emilie mine allerbedste anbefalinger og ønske held og lykke i den fremtidige færden."

Tidligere medejer og leder,
Café Georg
(kontakt mig for kontaktoplysninger til reference)

Emilie Rye
2018-06-22T15:35:11+02:00

Tidligere medejer og leder,
Café Georg
(kontakt mig for kontaktoplysninger til reference)

"I sin tid hos Café Georg har Emilie været ansat som cafémedhjælper og har ligeledes udviklet sig til at kunne fungere som personaleleder og kasseansvarlig. Emilie er meget dygtig og har altid optrådt fornuftigt over for de opgaver, hun er blevet stillet, samt har arbejdet flittigt og omhyggeligt med tingene. Hun har et godt overblik over arbejdssituationen. Emilie er meget glad og udadvendt og er altid klar til at give en hjælpende hånd i travle perioder. Hun har ligeledes været meget vellidt af kollegaer og gæster, og har forstået at fungere i en virksomhed, hvor service er nøgleordet. Emilie møder altid til tiden, kan godt beskæftige sig selv og er aldrig syg. Jeg kan kun give Emilie mine allerbedste anbefalinger og ønske held og lykke i den fremtidige færden."

Café Georg (maj 2011 – marts 2017)

"Forudsætning for anbefaling: Jeg har i 5 år arbejdet sammen med Emilie Rye Jørgensen i et servicejob i en privatdrevet restaurant i Tivoli, og min anbefaling er derfor tiltænkt at give en beskrivelse af Emilies tilgang til samt håndtering af forudsete og uforudsete arbejdsopgaver.

Arbejdstilgang: Grunden til denne anbefaling skyldes, at jeg som kollega til Emilie oplever, at hun til fulde formår at løse ikke bare de nødvendige opgaver som: Kundekontakt kombineret med overblikket over, hvad der sker i og omkring sig, men også i min optik de vigtigste opgaver, som er: Proaktiv opsøgning af de udefinerede opgaver kombineret med at være i besiddelse af det nødvendige overskud til at kunne håndtere stressede situationer. Derudover har jeg erfaret, at Emilie formår kunsten at kunne betragte, forstå og henvende sig til den type person (medarbejder eller kunde), som hun er i kontakt med, så vedkommende føler sig hørt og forstået."

Tidligere kollega,
Café Georg

Emilie Rye
2019-01-12T01:00:38+01:00

Tidligere kollega,
Café Georg

"Forudsætning for anbefaling: Jeg har i 5 år arbejdet sammen med Emilie Rye Jørgensen i et servicejob i en privatdrevet restaurant i Tivoli, og min anbefaling er derfor tiltænkt at give en beskrivelse af Emilies tilgang til samt håndtering af forudsete og uforudsete arbejdsopgaver. Arbejdstilgang: Grunden til denne anbefaling skyldes, at jeg som kollega til Emilie oplever, at hun til fulde formår at løse ikke bare de nødvendige opgaver som: Kundekontakt kombineret med overblikket over, hvad der sker i og omkring sig, men også i min optik de vigtigste opgaver, som er: Proaktiv opsøgning af de udefinerede opgaver kombineret med at være i besiddelse af det nødvendige overskud til at kunne håndtere stressede situationer. Derudover har jeg erfaret, at Emilie formår kunsten at kunne betragte, forstå og henvende sig til den type person (medarbejder eller kunde), som hun er i kontakt med, så vedkommende føler sig hørt og forstået."

Underviser, CBS

"Mrs. Jørgensen was an active and engaged participant in class where she would eagerly participate in the discussions held. As a result of her hard work and dedication she got the excellent mark, 10.

I came to know Mrs. Jørgensen as a pleasant person who is not afraid to take responsibility, and who was well liked by her fellow group members; it is therefore my pleasure to give her this positive letter of recommendation, and I wish her all the best for her future studies."

Former Course Instructor and Course Coordinator,
Professional Oral Communication,
IBC - Copenhagen Business School

Emilie Rye
2018-06-22T15:47:31+02:00

Former Course Instructor and Course Coordinator,
Professional Oral Communication,
IBC - Copenhagen Business School

"Mrs. Jørgensen was an active and engaged participant in class where she would eagerly participate in the discussions held. As a result of her hard work and dedication she got the excellent mark, 10. I came to know Mrs. Jørgensen as a pleasant person who is not afraid to take responsibility, and who was well liked by her fellow group members; it is therefore my pleasure to give her this positive letter of recommendation, and I wish her all the best for her future studies."
0
0
Emilie Rye