Hvad får du med i pakken?

Mit navn er Emilie, og jeg har levet i 27 af de danske, bistre vintre – dem med snestorm og dem uden. Jeg består af en god kombination af jysk og sjællandsk blod; jeg værdsætter traditionerne, men elsker at vende dem på hovedet! Det er først, når mulighederne ses fra nye vinkler, at du for alvor sætter kreativiteten i gang og kan skabe endnu stærkere mål og resultater end når du holder dig inden for de velkendte rammer.


Billedresultat for talk icon

“You are what you communicate…”

Dette ordsprog er mit faste go-to, når jeg arbejder med kommunikation.
Det handler om at være bevidst om dét image, som man skaber – ikke blot for os selv, men også hos andre – og ligeledes, hvordan dette image ændrer sig baseret på modtageren.

Sådan arbejder jeg bedst…

Variation er et af nøgleordene i min ordbog, da jeg nyder at være kreativ og kombinere mine forskellige kompetencer.
Derudover værdsætter jeg plads til min positive, nysgerrige og imødekommende tilgang, hvor sparring, samarbejde og kommunikation er en naturlig del af hverdagen.

Hvad er mine forventninger?

Jeg forventer læring, udfordring og udvikling! Min indstilling er generelt: “Det kan jeg ikke… endnu… men det kan jeg om lidt!” Til gengæld er jeg typen, som også altid sætter høje mål og forsøger at springe over, hvor gærdet er højest – men jeg knokler, til jeg når den anden side!


Hvor skaber jeg værdi?

– Det er et af de store spørgsmål, men ikke desto mindre finder du et af mine store interesseområder i kommunikationens kreative verden, hvor der er plads til at kombinere den strategiske – men til tider utraditionelle – brug af kommunikation i forhold til:


De 5 hurtige om mig

1. Jeg får det umulige til at lykkes
I en alder af 12 år lærte jeg at køre på ét-hjulet cykel efter to dage og mindst 300 styrt!

2. Fokuseret og målrettet
Som 15-årig satte jeg mig målet at lære mig selv at spille ‘Für Elise’ på klaver; fire timer senere var målet nået.

3. Ambitiøs og hårdtarbejdende
I 2013-2015 havde jeg tre jobs og tre frivillige stillinger… ved siden af min bachelor…

4. Nysgerrig og opsøgende efter viden
Efter to uger som ledig gik jeg i gang med at læse Metropols pensum tilhørende diplomuddannelsen i ledelse for at holde tankerne i gang.

5. Kreativ med et twist
Jeg vælger til enhver tid den utraditionelle turkisblå sofa frem for den klassiske sorte.


Kom med ind bag den professionelle facade

Jeg er et menneske kogt sammen af mange kontraster, og jeg holder mig sjældent til den oprindelige opskrift. Jeg er et mix af byens pulserende liv blandt høje bygninger med lysende reklameskilte sat i kontrast til søernes rolige ånd og Frederiksberg Haves romantiske stemning, hvor træerne taler sit eget gamle sprog i vinden, mens de spejler sig i vandet. Det er i disse kontraster, at jeg finder min inspiration, som giver liv til mine interesser.

At rejse til verdens ende og møde dens rå autenticitet.

At spille mig selv ind i drømmene fra en anden verden.

At skubbe kroppens fysiske rammer til man ser de fysiske resultater af hårdt arbejde.

At finde jordforbindelsen gennem åndedrag og ro i yoga og mindfulness.

At grave mig ned i slægtsforskningens skjulte familiehistorier fra fortiden.

At lade tankerne fylde med kreative løsninger og processer.